Powered By Blogger

domingo, 23 de octubre de 2011

OBSERVATORI DE PUJALT

Si us agrada la ciència i voleu experimentar amb els vostres alumnes de totes les edats us presento l'observatori de Pujalt.
Fa uns anys hi participava de forma activa i col·laborava amb el sr. Enrnest Guillé, metereòleg que  feia funcionar l'observatoti i preparava experiments metereològics per als infants amb material casolà. Les meves obligacions van fer que deixés l'observatori l'any 2008. Avui en dia hi ha un equip renovat i molt ben preparat que continua amb aquesta tasca de fer apropar la ciència a tothom. Visiteu la seva pàgina. A més a més de l'observatori, Pujalt ofereix altres alternatives com ara la visita dels campaments de la Gerra Civil.

La tardor al Pirineu


sábado, 22 de octubre de 2011

TERCERA ENTRADA AL BLOG

Aquest cap de setmana vull presentar-vos un video molt bonic. A tots els que ens dediquem a l'educació pot donar-nos que pensar.

martes, 18 de octubre de 2011

SEGON DIA


Avui he començat l'aventura ja tot sol. Ahir vaig sortir molt animat de la sessió presencial. Ara veig que no serà fàcil. Hi ha moltes coses interessants que necessitaran de molta dedicació. La pràctica ens farà més hàbils.

lunes, 17 de octubre de 2011

AVUI COMENCEM AMB LES EINES W2EB2.0



Avui hem començat amb les eines web2.0. El curs es presenta interessant i molt pràctic. Segur que n'aprendrem molt.